Socis

Tindran la condició d'associat els pares i mares dels alumnes del Centre educatiu que, desitjant voluntàriament pertànyer a l'Associació, abonin la quota en la forma i quantia establerta.

L'abonament de la quota suposa la seva inscripció i l'acceptació expressa dels estatuts d'aquesta Associació, al mateix temps els associats podran participar en les activitats que organitzi l'AMPA, a més de beneficiar-se de determinats DESCOMPTES.

Fer-se de l'AMPA és voluntari, però si decideixes ser-ho, el pagament de la quota és obligatori, amb un import de 25€ per família, independent del nombre de fills que es tingui a l'escola.

El pagament de la quota es pot fer amb qualsevol targeta de crèdit en el compte domiciliat que l'AMPA té en:Banc Sabadell, amb el CODI 001339 pagaments a tercers
o bé per transferència bancaria.
ES57 . 0081 . 1899 . 29 . 0001009610per a això en el text de l'ingrés heu de fer constar els cognoms, el nom i curs de tots vostres fills que estiguin a l'escola.

El resguard de pagament es lliurarà en el despatx 
i ompliràs la ficha de soci que et donarem.


MOTIUS PER ASSOCIAR-TE


1. Perquè l'Educació dels nostres fills al Centre, és també la nostra responsabilitat.

2. Perquè si els pares no som capaços de motivar-nos i participar activament a l'educació dels nostres fills al Centre, qui ho farà? Per qui hem de fer-ho si no?

3. Per la necessitat de plantejar units les nostres inquietuds i propostes que ajudin a millorar dia a dia l'educació integral dels nostres fills.

4. Per plantejar els nostres oferiments i idees de manera conjunta i no individual.

5. Perquè associar-se fa que les nostres iniciatives es respectin més pels mateixos pares i pel Centre.

6. Perquè la nostra participació i activitat en l'AMPA serveix d'exemple als nostres fills per al seu desenvolupament i implicació en la seva futura societat, creant en ells llits d'expressió i de responsabilitats.

7. Perquè hem de promoure la participació dels pares en la gestió educativa del Centre.

8. Perquè podem promoure activitats complementàries al Centre encaminades a la formació integral dels nostres fills.

9. Perquè TOTS som importants a l'hora de formar i millorar la qualitat de vida dels nostres fills.

10. Per poder adherir-te al programa de reciclatge de llibres.

11. Apuntar-te a les extraescolars

12. Tenir descomptes i altres beneficis durant tot el curs.