Espai per a Pares, mares, tutors....

Hem habilitat aquesta pàgina especialment per a tots els papàs i mamàs de l'Escola Serra i Hunter. Des d'ella podeu dirigir-vos a nosaltres directament inserint qualsevol comentari que considereu oportú o necessari que pot ser un suggeriment, una opinió, una queixa, alguna pregunta, etc…

És un espai obert per a vosaltres, perquè pugueu exposar totes les vostres preocupacions i/o aportacions sobre l'educació dels nostres fills, qualsevol cosa amb la qual no estigueu d'acord o pel contrari, qualsevol cosa que pugui ajudar-nos a millorar, tant a l'AMPA, com el que puguem transmetre a la direcció de l'escola, sempre que sigui recolzada per un nombre considerable de pares.

Així doncs, té com a objectiu convertir-se en una espècie de fòrum perquè existeixi un intercanvi d'idees i/o dubtes entre tots nosaltres, els papàs i les mamàs del cole.

Així mateix us demanaríem, si us plau, que qualsevol cosa que ens vulgueu dirigir, ho feu sempre des del respecte i l'educació, si considerem que algun d'ells no és del tot correcte, és malsonant o fora de to, serà eliminat.

Si volem que els nostres fills creixin en un entorn agradable, de respecte cap als altres i de bona educació, hem de ser l'exemple.


Moltes gràcies a tots per la vostra ajuda i comprensió.

Us esperem.