Junta directiva / Qui Som / Coneix-nos

L'AMPA és una associació, formada per mares i pares d'alumnes de l'escola orientada a representar als pares i mares davant la direcció i el Professorat del Col·legi, amb els qui col·laborem en benefici de l'educació dels nostres fills.
L'Associació la formem tots els pares associats i dins de la mateixa existeix una Junta Directiva formada per un president, un vicepresident, un secretari, un tresorer i els vocals. Totes les mares que treballem dins de la junta directiva, ho fem de forma totalment voluntària i altruista, no ens que ens sobri temps, treballem, estem amb la família i busquem temps per dedicar-ho a l'AMPA, perquè creiem que és una feina necessària, que ens ajuda apropar-nos a l'escola dels nostres fills, que podem donar suport i ajudar en les seves millores i progressos, per això seguim aquí, dedicant temps, traient-lo d'altres llocs pel benefici de totes les famílies de l'escola, per aquesta raó no ens cansarem mai de demanar-vos ajudar, ús necessitem, junts la feina és menys feina i podem arribar a fer moltes més coses.

Ens agradaria posar l'accent que això ho fem de forma totalment gratuïta, voluntària i en detriment del nostre temps personal; ho fem per i per a tots els nens del col·legi i que a més exigeix bastant dedicació, gestions i activitats perquè tot surti tan bé com sigui possible. Per la qual cosa, us demanem una miqueta de comprensió i tolerància quant a les possibles fallades, doncs us podem assegurar que ho intentem fer tan bé com podem.

Moltes gràcies.

Actualment, la Junta Directiva està formada per:
Presidenta:
Pilar Ramírez

Secretaria:
Alexandra Gomez

Tesorera:
Isabel Pires

Vocals
No en tenim